Select Page

A Speckó egy közösségi tér, ahol speciális szabadulós játékokat játszhatsz. Megtapasztalhatod képességeidet, az érzékelés, a kompetenciák határait, jelentőségét és fontosságát. Játssz, kapcsolódj programjainkhoz, s közben támogass egy jó ügyet!

SPECKÓ – Jó dolgokat csinálunk!

A Speckó egy közösségi tér, ahol speciális szabadulós játékokat játszhatsz. Megtapasztalhatod képességeidet, az érzékelés, a kompetenciák határait, jelentőségét és fontosságát. Játssz, kapcsolódj programjainkhoz, s közben támogass egy jó ügyet!

SPECKÓ Jó dolgokat csinálunk!

Paralány története
1. rész

Mentsd meg Paralányt!

Igazán nehéz helyzetben ragadtatok, szinte semmi kapaszkodótok, hogy felfejtsétek a történet fonalát és teljesítsétek a küldetést. Egy köztes világba csöppentetek, s valahogy ki kell jutnotok!

Family game

A családi együttműködés játéka, amelyben egyaránt megvannak a feladatok piciknek és nagyoknak, apának és anyának. Mindenkinek össze kell dolgozni ahhoz, hogy a játékot sikerre vigyétek. Míg apa keményen dolgozik, anya főz, a kicsik pedig játékos feladatokat oldanak meg.

SPECKÓ – speed

Ez egy igazi egyéni „for time” játék! Az ajtók zárva, mobiltelefon a kézben és már kapod is az első utasításokat. A lényeg, hogy légy leleményes és rendkívül gyors, vívd ki helyed a ranglistán.

Hétköznapi küldetések

A tematika célja hogy például egy települések kulcsszemélyei és lakosai, a vállalkozók, iskolák, foglalkoztatók, a helyi döntéshozók, a helyi közösségi élet fontos szolgáltatói, mint például a posta, vagy a vegyesbolt eladói, a fodrász, az iskolában dolgozó pedagógusok és a diákok, a felnövekvő nemzedék olyan társadalmi csoportokkal találkozzanak és beszélgessenek, amelyekkel a hétköznapokban, a társadalmi szeparáció okán nem lenne lehetőségük.

Foglalj online!

MOZGÁS

SPECKÓ yoga és torna programokkal várjuk speciális szükségletű barátainkat!

Ha nem akarsz egyedül, szeparáltan, az egészségügyben, vagy egyéni foglalkozás keretében tornázni, s inkább választanál egy vidám, nyitott csapatot, akkor gyere el jóga, vagy torna-foglalkozásainkra.  Rendszeres programjainkra időseket, nehezebben mozgókat, látássérülteket is várunk, akik szeretnének, figyelő, védett környezetben, de másokkal együtt, csoportban mozogni és fejlődni.

Az 50 perces foglalkozásokat felkészült instruktor tartja, a speciális igényekre is érzékenyek vagyunk.

PROGRAMSZERVEZÉS

Játékos születésnapi zsúrt szerveznél fiatalok számára?

Egy igazán izgalmas, dizájn teret választanál egy szakmai workshopra?

Zeneművészként, amatőr színházi társulatként előadást szerveznél? Próbatermet keresel?

A dizájn tér bérelhető, 20-30 fős workshopok, konferenciák, kulturális, üzleti találkozók, névnapok, születésnapok, zsúrok, gyermek és családi programok számára.

Egyedi ajánlatunkért keressen elérhetőségeinken!

BÉRELD A TERET!

A 20-25 fő befogadására alkalmas helyiség, workshopok, konferenciák, összejövetelek megtartására ideális.
Ha egy inspiratív, kreatív környezetben képzeled el szakmai, ünnepi, vagy szabadidős programodat, gyere hozzánk!
A tér bérelhető alkalmakra, rendszeres programokra, foglalkozásokra, több napos rendezvényekre.

AJÁNDÉK

 

Visszatérő vendég

20% kedvezmény a szabadulószoba programjainak részvételi díjából.

Figyeld év végi kedvezményeinket! (hamarosan)

Figyeld év végi kedvezményeinket! (hamarosan)

Figyeld év végi kedvezményeinket! (hamarosan)

Figyeld év végi kedvezményeinket! (Hamarosan!)