Select Page

Új Dark verziót épített a Speckó az Elszabadult Űrszemétből!

Az érzékszervek világa, számunkra a legkülönlegesebb játéktér. Nagyon izgalmas figyelni, ahogy kezelitek az érzékeiteket egy szokatlan, agyament, vicces, infogazdag, zárt környezetben, ahol még az időbe is be vagytok zárva és nagy a tét. Most úgy döntöttünk elveszünk egy információforrást, s megnézzük, hogy gazdálkodtok az ingerekkel látás nélkül.

Nagyszerű hír, hogy elkészült az Elszabadult Űrszemét szabadulós játékunk Dark verziója. A történet fonala az eredeti verziótól különböző. A misszió célja ugyanaz, mentsük meg Budapestet az elszabadult űrszeméttől. A játék során azonban végig sötétben lesztek, csupán megnyugtató, különleges árnyék-játékokat tapasztaltok, valamint derengéseket, amelyek ugyan elkápráztatnak, de nem adnak elegendő információt ahhoz, hogy a feladatokat csak a szemetekre támoaszkodva megoldjátok. Marad az orr, a hallás, a tapintás és az intuíció. Na kaptok még egy varázseszközt, ami egy különleges toll. Hasznotokra lehet a játékban, ha megtanuljátok használni.

A különleges ‘Dark’ verziót 3-5 fős csapatoknak ajánljuk. A csapatban részt vehetnek látássérült, vak személyek is. Az Elszabadult Űrszemét dark verziójával nekik is lehetségessé vált a teljes értékű játék egy olyan kalandban, amelyben ugyanannyi információval rendelkeznek, mint látó társaik. Különleges játékélményt nyújtunk tehát vakoknak és ép látásúaknak egyaránt, a környezetvédelmi problámák mentén kialakított, az eredetitől különböző vicces játékmenetben. Hogy fokozzuk a játékélményt, választhatsz vak játékvezetők, aki elindítja, s levezeti a kalandot.

A játék ára 9900 – forint / csapat.

Játékidő: 60-70 perc.

Már foglalható, s 2022. május 6-tól játszható a Speckóban!

Foglalj az Elszabadult Űrszemét szabadulós játékunkra, s egyeztetésnél válaszd majd a sötét verziót!

Ajánljuk a szabadulószobás játékok kedvelőinek, de céges csapatoknak, iskolai csoportoknak, felnőtteknek és felnőttek vezetésével fiatalabbaknak is, 7 éves kortól. Kiválló szülinapi program, értékes csapatépítő.

Várunk a Speckóban!

Foglalás: www.specko.hu

Hívj: 06208055464

Írj: szia@specko.hu

Gyere! 1137 Budapest, Katona József utca 21 bejárat a Hegedűs Gyula utca felől