Select Page

She, a legszebb poloskánk az utolsó pillanatban kottyantotta ki a hírt, hogy konferenciát tartanak a kitalált figurák holnap délután, azaz pénteken, 16 órakor a Speckóban. Szerintünk ez direkt volt!

A konferencia annyira titkos, hogy maga a miértje és a programja sem ismert. Hiába faggatóztunk, agyaltunk, füleltünk, szaglásztunk, nem tudtunk meg szinte semmit. Tea szerint, ha elárulnák a konferencia programját, akkor abba már nem lenne semmi meglepetés. Elképedve állunk a fura alakok merészsége előtt, akik jó szívvel invitálják a Pécsi lakosságot, érdeklődőket, szakértőket az átjáróba, az utolsó pillanat után, miközben még ekkor is csak titkolóznak.

Ré, az egyik új csiga szerint ez elég nagy pimaszság, Lá szerint, pedig mókás. Neki talán köze lehet az esethez. Paralány, az átjáróban élő lány csak annyit közölt, mielőtt ellebegett, hogy a kíváncsi vendégeknek, majd jó nehéz feladatokat kell megoldaniuk ahhoz, hogy megismerhessék a konferencia programját, megtalálják valami fotósnak a szobában eltűnt képeit, lekódolják a titkos filmeket, megismerjék mindazokat az alakokat, akik ez az egész mögött állnak. Még annyit sikerült megtudnunk, hogy lesz Borkeksz és after, de ez, a lány szerint, már nem titok.

Különös kedvességgel várják azokat, akik maguk is furának, különösnek, vagy teljesen normálisnak érzik magukat. Gyere, ha vannak különös képességeid, s gyere, ha nincsenek!

Várunk holnap a Speckóban, Pécs, Vince utca 11-13

Illusztráció: #renyagyár