Select Page
egy tévé látható a képen egy bemondónővel.

illuszráció: #renyagyár

Válaszul arra a tényre, miszerint kitalált személyek és egyéb kitalált élőlények, például bogarak, nem lehetnek magyarországi választópolgárok, polgármestert választ a Speckó is! – Jelentette be online üzenetében, az ominózus szabadulószobában, titokzatos körülmények között eltűnt kitalált személy, Paragirl.

Egyesek tudni vélik a választás időpontját, míg mások ezt vitatják, így az erre vonatkozó információkat egyenlőre nem közöljük. Az biztos, hogy a jelöltállítás elindult, s minden bizonnyal az ódivatúak és a trendik csatájára számíthatunk ismét. A trendik azért küzdenek, hogy nekik ne mondja meg senki, mit vegyenek fel, az ódivatúak szerint pedig a trendik öltözködése miatt megy tönkre minden.

Vajon kinek az énekét tartják ékesebbnek a kitalált figurák? Az öltözködési szabályokat, minden kasztnak élesen előíró ódivatúakét, vagy az öltözködési kultúránkat folyton reformáló és a sokszínűségre apelláló trendikét? Eltűnik a lila ruha, fekete lakkcipő? Jön helyette, a térdszoknya, vagy valami más? A platformok kontrasztjának folyamatos esztétikai összezavarására is számítanunk kell a kiélezett versenyben – jegyzi meg a fura lány! Vélhetően arra gondol, hogy a viselettel lazázó, vagy éppen igényesebb ódivatúak próbálnak meg szavazatokat rabolni a trendiktől, vagy éppen a trendik öltözködnek kicsit visszafogottabban, hogy az ódivatúak hű követőinek is tessenek.

Még nem vegyünk escapedrink-et a végeredményre, lássuk először is a jelölteket, vajon ki, kivel áll elő…

A választásokig öltözzünk az időjárásnak megfelelően és / vagy, alkalomhoz illően.

A Speckó friss híreit látták és hallották!

Illusztráció: #renyagyár